Meld
je aan en
blijf op de
hoogte!

Nieuw wonen aan het bos

Voortgang en fasering

Thuis in Het Loo begint al vorm te krijgen! Fase 1 wordt binnenkort opgeleverd, Fase 2a is in aanbouw en fase 2b is in verkoop. 

Nu in verkoop: 7 vrijstaande woningen

In fase 2b is er keuze uit drie verschillende groottes en stijlen: modern, klassiek en traditioneel. De woningen liggen op ruime kavels van circa 345 tot 415 m2 en zijn prachtig gesitueerd met de achtertuinen tegen de bosrand aan.

Met een beukmaat van 6,6 of 7,2 m2 en een woonoppervlakte van circa 166 of 177 m2 bieden ze een zee aan ruimte. Elke woning heeft een garage, die indien gewenst geheel of gedeeltelijk bij de woning kan worden betrokken en plek voor 2 auto's op eigen terrein.

Interesse? Download hier de verkoopdocumenten en schrijf je in vóór 3 mei 12:00 uur.

Woningtypen fase 2b

Larix

In Het Loo heb je keuze uit drie soorten vrijstaande woningen, van circa 166, 171 en 177 m². Een modern type met vlakke pannen en grote, hoge vensters met omlijsting. Een traditioneel type met een warme uitstraling door de mix van metselwerk, houten geveldelen en een bijzondere kap. En tot slot een klassiek type met een langs- en dwarskap. Wat alle vrijstaande woningen gemeen hebben, is de zee aan ruimte, een heerlijke ruime kavel, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een garage van circa 18 m².

Ligging en beschikbaarheid woningtypen

Fase 2b is nu in verkoop. Klik op de kavels in onderstaande situatiekaart voor meer informatie en beschikbaarheid.

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuw aanbod in volgende fases? Meld je hier aan.

Woningselector

Standaard hoogwaardige afwerking

Welke woning je ook kiest, je hebt altijd een voor- en achtertuin nagenoeg allemaal met achterom. De voortuinen worden standaard voorzien van een groene haag. De rijwoningen en semi-bungalows hebben een houten berging in de achtertuin, de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen een garage. Daarnaast hebben de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen parkeergelegenheid op eigen terrein.

Luxe sanitair en tegelwerk zijn standaard inbegrepen. Op de kappen komen zonnepanelen. Duurzaam en energiezuinig. De afwisseling in materialen, accenten in het metselwerk, bijzondere en grote raampartijen maken de woningen helemaal af.

MELD JE AAN & BLIJF OP DE HOOGTE

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief.