Meld
je aan en
blijf op de
hoogte!

Nieuw wonen aan het bos

Een divers woonbuurtje

Thuis in Het Loo ligt aan de rand van het bos in Austerlitz. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen. Het mooie is dat je in het dorp een diversiteit aan woonstijlen ziet. Dat gaan we hier ook maken. Zo wordt traditioneel afgewisseld met modern en klassiek en gaan we werken met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen.

Voor ieder wat wils

Thuis in Het Loo biedt rijwoningen, semi-bungalows, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Of je nu samenwoont, een gezin met kleine of grote kinderen hebt of de kinderen al uit huis zijn, je zult je droomhuis kunnen vinden in Thuis in Het Loo.

Ontwikkelproces

Thuis in Het Loo wordt gefaseerd ontwikkeld en gebouwd. Fase 1 en 2a zijn opgeleverd en fase 2b en fase 3 zijn in aanbouw. Momenteel is fase 4 in verkoop. Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen in het project Thuis in Het Loo. Meld je hier aan voor de digitale nieuwsbrief.

MELD JE AAN & BLIJF OP DE HOOGTE!

Benieuwd wat er de komende periode allemaal staat te gebeuren in Het Loo? We houden je graag op de hoogte. Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws als eerste in je mailbox.