Meld
je aan en
blijf op de
hoogte!
15/02/2019

Start verkoop fase 2b

In verkoop: zeven vrijstaande woningen 

Markeer 12 april in je agenda, want dan gaat fase 2B in de verkoop! Van vrijdag 12 april tot en met vrijdag 3 mei kun jij je online inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur. Wie weet woon jij binnenkort in je droomhuis aan de bosrand van Austerlitz! 

Inschrijven t/m 3 mei 

Vanaf 12 april kun je online inschrijven voor fase 2B van Thuis in Het Loo. Dit doe je via het inschrijfformulier op www.thuisinhetloo.nl. Op vrijdag 3 mei, 12.00 uur sluit de inschrijftermijn. De week daarna worden de woningen toegewezen en nemen we contact op met de kandidaten om een verkoopgesprek te plannen.

Vrijstaande woningen

Er is keuze uit zeven vrijstaande woningen in drie verschillende stijlen: modern, klassiek en traditioneel. De woningen liggen op ruime kavels van circa 345 tot 415 m2 en zijn prachtig gesitueerd met de achtertuinen tegen de bosrand aan.

Online brochure

Wil jij je verdiepen in deze fase van ons project? Blader de online brochure door! Hier kom je alles te weten over de woningen en de omgeving. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Molenbeek Makelaars of Nassau Makelaars. Onderaan deze mail vind je de contactgegevens. 

Hypotheekadvies

Wil je graag meer inzicht krijgen in je financiële situatie? Plan alvast een afspraak in met Molenaar Makelaars. Zij helpen je graag met een financiële toetsing en hypotheekadvies.

Fase 3 in aantocht 

In de volgende fase van Thuis in Het Loo komen weer rijwoningen en semi-bungalows te koop in dezelfde stijl als fase 1. We zijn inmiddels bezig met de voorbereidingen voor deze fase. Houdt de nieuwsbrief en website in de gaten voor meer informatie! 

 

MELD JE AAN & BLIJF OP DE HOOGTE!

Benieuwd wat er de komende periode allemaal staat te gebeuren in Het Loo? We houden je graag op de hoogte. Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws als eerste in je mailbox.