Meld
je aan en
blijf op de
hoogte!

Nieuw wonen aan het bos

Wonen aan het bos

In Thuis in Het Loo woon je aan de rand van het bos. Een plek waar je heerlijk tot rust komt na een dag hard werken. En ook de kinderen kunnen hun hart ophalen.

Klimmen in bomen en crossfietsen door het bos, dat kan hier elke dag! Het Loo ligt rechts van de Schoolweg en tussen het bos, de Schooldwarsweg en Dirkje van Barneveldweg in. Het wordt een nieuwe wijk die direct aansluit op de bestaande bebouwing. Op die manier staat het wijkje niet los van het dorp, maar hoort het er gelijk echt bij.

Alles in de buurt

Vanuit Thuis in Het Loo heb je alles op loopafstand en in de buurt: een supermarkt, slager, basisschool, kinderopvang, zorg en diverse sportverenigingen.

Bij eetcafé Ouwekamp kun je terecht voor een heerlijke cappuccino op het terras, maar ook lunchen en dineren of een snack afhalen. Heb je zin in een avond uit? In het Beauforthuis, wat vroeger een kerk was, worden diverse concerten en theatervoorstellingen georganiseerd en kun je dagelijks biologisch eten in het theatercafé. Bovendien zijn er regelmatig evenementen op het Dorpsplein: van leuke braderieën tot openluchtoptredens op het podium. Voor winkels als Albert Heijn en Hema moet je een klein stukje rijden, maar met de fiets of de auto ben je zo in Driebergen of Zeist. Hier zijn overigens ook diverse middelbare scholen, waar de pubers uit Austerlitz gezamenlijk naartoe fietsen.

Bekijk hier de voorzieningenkaart.

Snel uit en thuis

Austerlitz ligt in het prachtige natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug, dichtbij Zeist, Driebergen en Maarn.

Via de provinciale wegen N224 en N227 ben je relatief snel op de A12 en de A28 en sta je in ongeveer 20 minuutjes in hartje Utrecht en Amersfoort. Naar Amsterdam, Rotterdam, Arnhem en ’s-Hertogenbosch rij je met de auto in ongeveer 45 tot 50 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf NS-station Driebergen-Zeist rijdt bus 81 rechtstreeks naar Austerlitz. De bus stopt op het Dorpsplein, nagenoeg om de hoek van Thuis in Het Loo dus. Wel zo gemakkelijk!

MELD JE AAN & BLIJF OP DE HOOGTE!

Benieuwd wat er de komende periode allemaal staat te gebeuren in Het Loo? We houden je graag op de hoogte. Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws als eerste in je mailbox.